Allure Instituut
 
Allure Instituut is gelegen aan de rand van de stad langs een drukke invalsweg naar Sint-Truiden en slechts op 800m van het stads- en winkelcentrum.
Het instituut is heel makkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen (Antwerpen-Leuven-Hasselt-Luik) en er is een ruime parking voor de deur.
Allure Instituut is gevestigd in een nieuwbouw met een minimalistische inrichting met zen kleuren en rustgevende zen lounge achtergrond muziek.
De zaak was voordien gevestigd midden in het stadscentrum en bestaat ondertussen 6 jaar.

We hebben 3 uitgeruste cabines voor verzorgingen waarvan 1 met kleurentherapie. Kortom een kader dat zintuigen stimuleert.

Achteraan de zaak kan u vanop het lounge terras in alle rust en stilte genieten van een prachtig uitzicht op de "katarakt" fiets- en wandelroute midden in het landelijk kader van de Haspengouwse fruitstreek.

Wij zijn zowel gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen met microdermabrasie, exclusieve en high tech care verzorgingen alsook lichaamsverzorging (peelings, pakkingen, hotstonemassage, oorkaarstherape, voetreflexologie en arrangementen.......)

Wij werken met de Zwitserse high tech producten van Mila d'Opiz.

Ook kan u bij ons terecht voor epilaties, medische pedicure, permanente make-up en kunstnagels.

Diensten

Ontharing ,  Gelaatsbehandeling ,  Manicure ,  Pakkingen ,  Acne Behandeling ,  Anti-Rimpel Behandeling ,  Permanente Make-up ,  Nagelstudio ,  Afslanken ,  Make-up ,  Pedicure ,  Voedingsadvies ,  Massage


Meer foto's

Klik op één van de foto's voor een diavoorstelling.


NaN 0
0 beoordelingen

U moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven

Schrijf als eerste een beoordeling!  Fanclub  sluiten


  sluiten

  Allure Instituut


  Alleen op afspraak.

  Geen opmerkingen.
  Ga verder naar injebuurt.be